Gratis artikelen en vlogs vol tips voor de ondernemende coach

Als coach heb je een prachtig vak waarbij je anderen helpt met hun hulpvraag. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren!

Ik geniet van kennisdelen en mensen voorzien van nieuwe inzichten. Dat doe ik zowel privé als in mijn werk. Zo ben ik en zo wil ik ook zijn.

Ik hoop dan ook dat je deze artikelen en video’s inspirerend vindt op jouw reis naar een bloeiende coachpraktijk. Mijn beloning? Een dankbare coach die ik een stukje verder heb kunnen brengen in zijn of haar coachpraktijk.

 • Vlog “uit het leven van een coach gegrepen” met praktische tips voor alledaagse problemen

 • Artikelen oorspronkelijk geschreven voor Coachlink Magazine

 • Blogs over diverse aspecten van ondernemerschap, stuk voor stuk toegepast op de praktijk van de coach

 • Mijn eigen ervaringen bij het ondernemen opgedaan bij één van mijn 3 bedrijven.

 • bigstock Depressed business woman 100462265

  Fear of missing out

  Met focus aanbrengen in je acties en je boodschap, sluit je geen coachees uit, maar het zorgt er wel voor dat je minder druk bent. Sander Goethals introduceert de luilekkercoachee: de coachee die je met minimale moeite aan je kunt binden en die zich begrepen voelt door jou. Ja, dat is ook zoiets’, verzucht ze. ‘Ik word zo moe [...]

 • velizar ivanov rbBfl8Ls8 c unsplash

  Coachlink Magazine 11 artikel Zeg ken ik jou niet ergens van?

  Zeg ken ik jou niet ergens van? Hoe zorg je als coach dat je een weergaloze eerste indruk maakt? Ook als je veel gebruik maakt van mond tot mond reclame zullen mensen op enig moment je website erbij zoeken en dan is het wel belangrijk dat ze niet afknappen op wat ze daar aantreffen. In dit artikel voor Coachlink [...]

 • download 9

  Coachlink Magazine 10; Waarom mensen geen zin hebben in een coach

  Ondernemende coaches opgelet! Ook voor de 10de editie van Coachlink Magazine heb ik een artikel mogen schrijven die  mogelijk interessant voor je is. Het gaat namelijk over waarom mensen helemaal niet zitten te wachten op coaching. Je bent ondernemer en je hebt een goed verhaal maar er zit aan de andere kant een onzichtbare barriere van veronderstellingen en overtuigingen ten [...]

 • Coach vinden

  Coachlink Magazine 9; Hoe vinden coachees de coach die bij hen past?

  Een deel van Ondernemen voor Coaches is in een aangepaste versie eerder als artikel gepubliceerd in Coachlink Magazine nummer 9. Hierin beschrijf ik aspecten waar coach zoekenden op letten als ze een coach nodig hebben. Dit zijn dus ook zaken waar je als coach bewust van moet zijn. Dit moet in orde zijn wil je jouw ideale cliënt triggeren om [...]

Bel me voor een kennismaking

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je naast alle informatie op deze pagina aan de slag met de implementatie en toepassing op jouw praktijk? Let's go!

Als coach hoef ik jouw de kracht van coaching natuurlijk niet toe te lichten. Toch kan ik me goed voorstellen dat het lastig is om te accepteren dat je wel wat hulp kan gebruiken bij het ondernemerschap. Blijf niet langer alleen rondlopen en laten we samen aan de slag gaan!

Bespaar jezelf tijd, energie en frustratie! Vermijd de valkuilen die op de loer liggen bij het ondernemerschap en verbeter vandaag nog jouw positionering in de volle Nederlandse coachingmarkt.

Bel me voor een kennismaking

Nog meer…. cadeautjes!

Heel veel gratis inspiratie in je mailbox

Ben je het overzicht kwijt van alle dingen die bij het ondernemerschap komen kijken of wil je “gewoon” meer coachees helpen met hun hulpvraag.

Bespaar jezelf dan tijd, frustratie en energie! Geef je op voor de Ondernemen voor Coaches Survivalkit! Boordevol video’s, artikelen, werkbladen, checklists, e-book en minitraining om jou verder te helpen in je coachpraktijk.

Geniet van het ondernemerschap!

Liever je mailadres niet afgeven maar wel cadeautjes krijgen?

Wil je liever niet jouw mailadres geven maar wil je wel het E-book jouw ideale coachpraktijk ontvangen? Dat kan!

Volg en like me op één van mijn pagina’s op het social media platform van jouw keuze. Dan geef ik je daar de link waarmee je het E-book kan downloaden.

Als ik in een goede bui ben dan doe ik er misschien ook nog wel een verrassing voor je bij:-)

Gratis positionering scan

Stuur de link naar jouw website naar mij toe met “Mijn verhaal” in het onderwerp en ik geef je 3 punten waarop je jouw positionering zou kunnen aanscherpen.

Business Coaching van Ondernemen voor coaches op een rij

Business coaching van Ondernemen voor Coaches is beschikbaar in 2 verschillende vormen. Kies degene die het beste bij je past.

Powertalk sessie

Turbo sessie van 2 uur waarbij we samen aan de slag gaan met jouw grootste uitdaging (let op, beperkt beschikbaar).

Very Important Coaching pakket

4 maanden maatwerk begeleiding via Skype om gerichte stappen te zetten in jouw coachpraktijk.