Samen aan de slag met jouw coachpraktijk!

Je staat er niet alleen voor dus blijf er niet mee rondlopen

Als business coach help ik coaches die:

  • Maatwerk willen helemaal toegepast op hun eigen coachpraktijk;

  • Niet zomaar informatie nodig hebben maar voor duurzame transformatie gaan;

  • De kortste weg kiezen naar een bloeiende coachpraktijk.

“Dank voor het gesprek, ik ben weer hoopvol en heb de rust hervonden. Kan nu weer vooruit. Voor ons gesprek was ik zoekende en raakte steeds meer gefrustreerd over mijn website en over wat maakt mij uniek. Waarom zou iemand met mij zaken willen doen? Vanwege mijn boerderij of de ezels? Maar dit zijn allemaal middelen die ik inzet. Vooraf aan ons gesprek had Sander zich al in mij verdiept door alle social media en mijn website door te lezen. Hierop heeft hij me zeer waardevolle feedback gegeven. En tijdens het gesprek kwam naar voren waar ik uniek in ben.”

Carin Höppener enwatnuCarin Höppener, en Wat nu?!

Business coach met de juiste expertise

Schrijver van het boek Ondernemen voor Coaches

3D boek Ondernemen voor Coaches

Dit boek is enthousiast ontvangen met commentaren zoals “Toegankelijk geschreven in herkenbare taal” en “Prikkelend en vol inspiratie”

Spreker op Dag van de Coach 2019 

Logo dag van de coach e1554297961529

Tijdens de Dag van de Coach 2019 spreek ik over Stressvrij ondernemen. In 75 minuten neem ik je mee langs stressfactoren in je bedrijf die jouw belemmeren om te genieten van het ondernemerschap. Net zoals bij  mijn business coaching krijg je concrete handvatten die je verder helpen.

 

Initiatiefnemer Coachgezocht.nu

Logo variant 1

Sinds 2015 run ik deze website waar coaches een profiel kunnen maken om zo gevonden te worden door coach zoekenden. Hierdoor heb ik veel coaches gesproken over de uitdagingen in hun coachpraktijk.

Auteur Coachlink magazine

Logo Coachlink Magazine e1554297979426

Diverse artikelen op het snijvlak van coaching en ondernemerschap gepubliceerd in dit vakblad.

Maak direct een afspraak! Je zult er geen spijt van krijgen. 

Mijn coaching bestaat uit drie dimensies:

– Het Very Important Coaching model: dit bestaat uit de elementen Filosoferen –  Implementeren – Reflecteren om op die manier het beste uit jezelf te halen zodat jij er voor je coachees kunt zijn.

– De bouwstenen:  Jij als ondernemer, Jouw verhaal, Jouw communicatie en Jouw organisatie. Ik ben wel benieuwd, waar ligt jouw grootste uitdaging op dit moment?

– Het stadium waarin jouw praktijk zich bevind: Starten, Groeien, Stabiliseren, Doorstoten, Consolideren, Vernieuwen.

Nieuwsgierig geworden? 

Anderen over mij als business coach

Salesfunnel en Klantreis

Mijn inzichten toegepast op jouw coachpraktijk

Very Important Coaching

Very Important Coaching is een model dat ik gebruik om structuur aan te brengen in mijn coaching. In het kort gaat het om Filosoferen – Implementeren en Reflecteren.

Jouw coachpraktijk in bloei

Het VIC pakket bestaat uit 8 skype sessies van een uur verspreid over 4 maanden waarin we de volgende fases gaan doorlopen:

    1. Filosoferen: jezelf heel veel vragen stellen;
    2. Implementeren: jezelf verbazen over wat je allemaal kan doen met de juiste focus;
    3. Reflecteren: jezelf veel leermomenten geven.

Investering voor dit pakket is € 1500,- excl BTW en kan kosteloos in 4 maandelijkse termijnen van € 453,75 (inclusief BTW) betaald worden. Bezig blijven zoals je nu doet is waarschijnlijk duurder of levert minder op.

De vier bouwstenen waar ik in mijn business coaching gebruik van maak

eigen coachpraktijk, beginnende coach, zelfstandige coach, zelfstandige, ondernemer, ZZP

Het eerste waar ik naar kijk is altijd of een coach ook ondernemersvaardigheden heeft. Veelal krijgen coaches het ondernemerschap er gratis bij als ze starten als coach. Dat kan een probleem zijn als je er niet voor geleerd hebt. Je hebt waarschijnlijk wel een coachopleiding en bent misschien ook nog heel druk met het steeds verder verdiepen van je kennis en kunde als coach.

Hoe zit het met je kwaliteiten als ondernemer?

Kan je denken als ondernemer? Heb je blinde vlekken of belemmerende overtuigingen die je weerhouden van een bloeiende coachpraktijk. Als ZZP’er heeft je persoonlijkheid nu eenmaal impact op je bedrijf.

Met mijn achtergrond in Organisatiepsychologie en mijn ervaringen met diverse coaches heb ik wel een aardig beeld welke aspecten dit zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself..

nieuwe coach, story telling

Er zijn duizenden mensen die zich coach noemen. Het is prachtig dat zoveel mensen zich tot doel hebben gesteld om anderen te helpen met hun hulpvraag.

Het is ook een uitdaging om daartussen op te vallen. Het liefst wil je dan ook niet te verkoperig zijn want coaching is nu eenmaal een gevoelige dienst. Daar hoort geen schreeuwerige marketing bij.

Hoe blijf je authentiek en puur in je marketing?

Dat kan volgens mij maar op één manier en dat is door dichtbij jezelf te blijven. Iedere coach is uniek dus jij ook. Dat is je kracht en die kan je inzetten. Hoe je dat doet? Met beleid. Laten we samen aan de slag gaan met jouw unieke geluid.

I am not weird, I am a limited edition

ondernemen, starten als coach, beginnen als coach, coachpraktijk starten, coachpraktijk beginnen

Ik krijg vaak de vraag wat voor mij het onderscheid is tussen het verhaal van een coach en de marketing. Het verhaal is voor mij de inhoudelijke boodschap. Wat je over wilt brengen en de marketing is de manier waarop, de hoe.

Als coach hoef ik je niet uit te leggen dat de manier waarop je communiceert essentieel is of de inhoudelijke boodschap goed overkomt.    In je coachpraktijk heb je het hier waarschijnlijk dagelijks over communicatievraagstukken.

Toch blijkt dat je eigen boodschap gestructureerd over te brengen om cliënten naar jouw coachpraktijk te trekken, iets wezenlijks anders is. Ik ga je hierbij helpen door aan te sluiten bij jouw kennis over communicatie en dit in te zetten om een verkoopproces neer te zetten waar jij je lekker bij voelt.

Try not to become a man of succes, rather try to become a man of value

zelfstandig ondernemer, ondernemen voor coaches, ondernemende coach,

Jouw organisatie bestaat uit verschillende aspecten. Afhankelijk van jouw uitdagingen richt ik me op een stukje bedrijfsvoering. Denk hierbij aan strategie bepalen, begroting opstellen en inzicht in financiën krijgen. Ik heb het dan niet over de administratie doen maar echt het runnen van je bedrijf.

Ook kan dit deel zich meer richten op de IT systemen die je gebruikt. Hier gaat het met name om hulpmiddelen zoals een website, social media of mailinglijst. Ook het managen van je klantenbestand met een CRM systeem of het geautomatiseerd versturen van facturen kunnen onderwerpen zijn waar we het over gaan hebben.

Perfectie is onbereikbaar maar als we naar perfectie streven dan komen we op uitstekend uit.

Business Coaching van Ondernemen voor coaches op een rij

Business coaching van Ondernemen voor Coaches is beschikbaar in 3 verschillende vormen. Kies degene die het beste bij je past.

Masterclass

Training in een kleine setting (max 8 coaches) met als voordeel veel ruimte voor sparren en feedback van andere coaches.

Very Important Coaching pakket

4 maanden maatwerk begeleiding via Skype om gerichte stappen te zetten in jouw coachpraktijk.

Powertalk sessie

Turbo sessie van 2 uur waarbij we samen aan de slag gaan met jouw grootste uitdaging (let op, beperkt beschikbaar).

Je behaalt nu niet de resultaten die je wilt en dat kan echt anders.

Bespaar jezelf tijd, energie en frustratie.